Ardhja e pranverës është reflektuar edhe në veshjen e deputeteve.


Ato janë fotografuar sot ndërsa hynin në Kuvend, me rroba të çelura dhe lule.


Përveç Jozefina Topallit, që ishte veshur shumë serioze.