Është diplomuar për Ekonomik, por diploma nuk i hyri shumë në punë.


Amerikania Courtney Barnes ka bërë disa injeksione duke zmadhuar të pasmet.


32-vjeçarja nga Miami ka të pasme 150 cm.


Ajo la punën tradicionale si ekonomiste për tu bërë modele të pasmesh dhe punon edhe online, duke kënaqur klientët e shumtë.


Ajo ka 379 mijë ndjekës në Instagram.