Ukraina po rrezikon që të rrëshqasë në luftë civile pas përplasjeve vdekjeprurëse mes policisë dhe protestuesve në qendër të Kievit.


Protestat e dhunshme kanë sjellë të paktën 25 viktima, mes tyre nëntë oficerë policie dhe një gazetarë.


Qindra njerëz janë plagosur.


Sheshi i Pavarësisë mbetet një shesh lufte, ndërkohë që presidenti ka fajësuar opozitën për dhunën.


Gjithçka nisi kur policia sulmoi sheshin ku janë vendosur protestuesit anti- qeveritarë.


1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


20


19


21


22