Shiu i vrullshëm dhe stuhitë nuk kanë ndaluar gjermanët të nisin festën e përvitshme të birrës.


Eventi  që zgjat 17 ditë pritet të ketë rreth 6 milionë vizitorë këtë vit.


Në fotot e mëposhtme shihet qindra qytetarë gjermane dhe jo vetëm, që sfidojnë shiun.