Stadiumi Qemal Stafa pritet të shembet dhe aty do të ndërtohet Arena Kombëtare.


Vendimi ka shkaktuar shumë polemika.


Kjo, duke qenë se Qemal Stafa konsiderohet si monument culture.


Besnik Aliaj ka postuar disa foto të rralla kur ndërtohej ky stadium.


Ai thotë se stadium nuk duhet të shembet dhe kjo qeveri, që kur ishte në opozitë mbronte Piramidën, duhet të bëjë të njëjtën gjë edhe me Qemal Stafën.