Ajo është padyshim rusja më seksi dhe një konkurrente e denjë për Kim Kardashian, kuptohet, me të pasmet.


Anastasia Kvitko, 21 vjeç nga Kaliningradi, thotë se nuk ka bërë asnjë ndërhyrje në trupin e saj.


Asnjë operacion në trupin tim. Jam perfekte, pa asnjë ndërhyrje, deklaroi 21-vjeçarja që jeton në Majemi ku ndjek karrierën si modele.