Kur ishte adoleshente, ajo ishte e njohur për shkakun se merrej me muzikë.


Por, tashmë ajo është rritur dhe është bërë një femër shumë seksi.


Bëhet fjalë për Adea Pulën, që është njëkohësisht vajza e kryeprokurores kosovare, Laura Pulës.


vajza