Diktatori i Koresë së Veriut Kim Jong Un është fotografuar në një konkurs kulinarie në Fenian.


Më shumë se 1 mijë lloje ushqimesh u prezantuan në konkurs, dhe diktatori provoi shumë prej tyre.


Në konkurs morën pjesë restorantet dhe hotelet më të mira të kryeqytetit koreanoverior.


Por nga mediat fqinje pati shumë kritika për të.


Kim Jong Un shijonte ushqimet ndërkohë që vendi po ngordh urie.


Sipas statistikave më shumë se 10 milionë njerëz në shtetit komunist vuajnë për bukën e gojës.