Ka prfunduar mbledhja e par e Komitetit t ri Ekzekutiv t Federats Shqiptare t Futbollit.

N kt takim jan prezantuar 11 antart e ktij komiteti, ku katr prej tyre jan emra t rinj. Pjerin Fushaj, Abdyl Kuriu, Artan Hajdari dhe Alfred Zijai.

Rendi i dits s mbledhjes s par t Komitetit Ekzekutiv ka qen zgjedhja e dy zv/presidentve q do t jen prkrah Armand Duks n kt mandat t tret 4-vjecar. Emrat e tyre mbeten t njjt, Bujar Kasmi dhe Lutfi Nuri.