Aktori, Ricky Gervais i cili është bërë i famshëm qysh në moshë 40 vjeçare me rolin e tij David Brent në serialin “The Office”, thotë se suksesi i kishte ardhur vonë por ai beson se do të ishte në gjendje ta përballonin gjithë stresin e famës së bashku me të dashurën e tij Jane Fallon“Fama do të ndikonte në mua vetëm nëse unë do të isha një idiot, ne kemi shumë kohë që jemi bashkë dhe fama ime vetëm e ka forcuar më shumë lidhjen tonë”, tha Ricky.Edhe pse ai është bërë një aktor shumë i famshëm në Amerikë ai thotë se dashuria e tij jetësore do të jetë vendlindja e tij, Anglia.