Që pas largimit të Italisë nga Botërori 2014 SuperMario nuk është parë në publik, por për të fejuarën e tij Fanny Negusha situata është ndryshe.


Ajo është fotografuar në një qëndër tregtare në Itali ku duket e qeshur dhe duke bërë shopping.