Ish-kryetari i Partise Socialiste dhe ish-kryeministri i Shqipërisë, deputeti Fatos Nano, i shoqëruar nga zonja e tij, Xhoana Nano, ndoqi ndeshjen Teuta-Partizani që u zhvillua në "Tofik Jashari" të Shijakut. Zoti Nano shprehu asnjanësinë e tij në lidhje me preferencat e ekipeve.