brbrGjalleria gezimi dhe buzeqeshjet e femijeve kane pushtuar ne manifestimin e 1 qershorit edhe qendrat tregtare Kristal e Concord Muzika beri bashke jo vetem femijet por edhe te rriturit qe nga jashte Pjese e atmosferes festive ne Kristal Center ishin punimet ne pikture pantonimet dhe numrat koreografike nga vete femijet Feste ishte edhe ne Concord Center Deri ne mbremje energjia e femijeve dhe perceptimi i tyre per artin kane sjelle nje tablo plot ngjyra Brenda ambienteve tregtare Tashme Kristal e Concord Center e kane kthyer ne tradite organizimin e festave per klientet ne cdo dite te shenuar ku krahas muzikes dhe argetimeve per femijet vijne edhe oferta per markat me te mira te veshjeve e produkteve te ndryshmebrbrbr