0
brbr

SSSAbrASS
brbrFIFA ndeshkoi ekipet e Madridit per parregullsi ne transferimet e lojtareve te mitur Reali dhe Atletiko jane ndeshkuar njelloj si Barcelonabrbr
brbrSkuadrat e Madridit nk do te kene mundesi te perforcohen ne merkaton e veres 2016 dhe ate te dimrit 2017brbr
brbrKlubet madrilene jane penalizuar edhe me gjoba disa qindramijera euroshe Hetimet ishin disa vjecarebrbr
brbrNje sinjal qe ky muaj mund te kete afrime te Reali dhe Atletiko qe te jene te pergatitur per nje kohe te gjate Te dy ekipet kane 90 dite kohe qe te rregulloje dokumentacionet e ketyre lojtarevebrbr
brbrTv Klanbrbr