Me rastin e festës së 5 vjetorit të emisionit të Ilva Tares, disa prej personaliteteve më të rëndësishme politike dhe të biznesitz kanë qenë të ftuar.

Nuk ka munguar kryeministri Edi Rama me bashkëshorten Linda.

Gjithashtu, i pranishëm ka qenë edhe kryebashkiaku Veliaj me zonjën e parë të Tiranës, Ajola Xoxa.

Ndërsa kryetari i Parlamentit Ilir Meta shoqërohej nga sipërmarrësi Irfan Hysenbelliu.

Ajola Erioni

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj dhe biznesmeni, Irfan Hysenbelliu

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj dhe biznesmeni, Irfan Hysenbelliu

Rama Linda