Nga fotografitë e LSA, shquhet qartë identiteti i protestuesve të sotëm, të cilët goditën institucionin e bashkisë me domate, karrota, presh dhe vezë.

Protestuesit gjithashtu vendosën një mur rrethues metalik, të shkulur nga Liqeni.

Pjesa më e madhe e tyre janë të rinj.

Dallohjet një burrë që ka shkuar në protestë me dy qenë me vete.

Sakaq, ndër udhëheqësit e protestës, dallohen deputetet demokratë, Kastriot Islami, Eduard Selami, Flamur Noka, Ridvan Bode etj.

Në foto dëshmohen edhe disa prej dëmeve të shkaktuar te Parku, ku bashkia synon të ndërtojë një kodër të tërë argëtuese.

prot5 prot4 prit2 prot1 prot Protestat2 Protestat Demet3 demet2 demet1 Demet