Fryma e Re prezantoi sot 86 kandidatet per deputete ne zgjedhjet e 12 dhjetorit.

Shpend Ahmeti kryetar i Keshillit Drejtues te Partise Fryma e Re prezantoi edhe vizionin e Frymes se Re per qeverisje te perbere nga pese shtylla kryesore me qellim te permiresimit te jetes se qytetareve te Kosoves.

Fryma e Re e sheh politiken ne sherbim te qytetarit e jo si vegel per ti permbushur interesat personale te individeve te caktuar. Ky eshte koncepti rreth te cilit jane bashkuar kandidatet qe i prezantuam dhe te tjeret qe po vazhdojne ti bashkohen Frymes se Re anekend Kosoves theksoi Ahmeti.

Kosoves i nevojitet kjo qe Fryma e Re po sjelle integriteti vizioni i qarte se cfare duhet bere dhe profesionalizmi per ti bere politikat qe e cojne Kosoven drejt nje jete me te mire per te gjithe qytetaret.