Koalicioni Aleanca per Ardhmerine e Kosoves dhe Lista Ibrahim Rugova kane hapur fushaten elektorale ne mesnate. Hapjen solemne te fushates parazgjedhore e ka bere nenkryetari i pare i AAK-se Blerim Shala.


Zotohemi qe do te punojme ndershem per ju dhe per Kosoven betohemi qe
pas 4 viteve ju do te jetoni shume me mire sesa sot... Ju garantojme qe
do ta zhbejme korrupsionin ne qeveri qe do ta rrisim thelbsisht
buxhetin e Kosoves qe kushtetuta dhe rendi te shtrihen kudo ne Kosove
keshtu do te jete ne e mbajme fjalen tha Blerim Shala Nenkryetar i
pare i AAK-se.Ndersa Uke Rugova bartesi i listes Ibrahim Rugova ka evokuar
parullat e famshme te babait te tij ish presidentit te Kosoves. Ne nuk
deshirojme te japim shume premtime por do te punojme shume ashtu sic
bente presidenti Rugova dhe kryeministri Haradinaj. Presidenti Rugova
gjithmone thoshte fjale pak e pune shume tha Uke Rugova Bartes i
listes Ibrahim Rugova. Listes se koalicionit AAK- ListaIbrahim
Rugova i prine Ramush Haradinaj i cili aktualisht gjendet ne Hage i
pasuar nga Uke Rugova e keshtu me radhe.Shkelzen Osmani