Ministria e Mjedisit n bashkpunim me Ministrin e Arsimit dhe kompanin celulare Eagle Mobile, kan nisur n fillim t muajt maj nj fushat sensibilizuese pr mbrojtjen e amjentit nn moton “Mso duke vepruar” ku jan pfshir rreth 200 nxns t shkollave t mesme t disa qyteteve. Kt her kan qen nxns t shkolls “Ibrahim Rugova” n qytetin e Kamzs, t cilt i jan bashkuar ksaj iniciative. Fushata ka si qllim ndrgjegjsimin e qytetarve pr rreziqet q sjell ndotja n qytete nga moskujdesi qytetar. Fushata ”Mso duke vepruar” do t mbyllet n qytetin e Pogradecit n datn 5 Qershor, Ditn Botrore t Mjedisit.