Zëvëndëspresidenti i Milanit, Adriano Galliani, ka folur për transferimet që mund të bëjnë kuqezinjtë gjatë këtij sezoni.


“Ne po kërkojmë një mesfushor të krahut të majtë dhe nëse askush nuk largohet, ne sulm jemi të kompletuar. Në mbrojtje jemi të kompletuar me Mexes dhe Taiwo”.


“Pastore, Hamsik dhe Ganso? Askush nuk ju falë asgjë, kështu që këta janë liderët e klubeve të tyre”, pohoi Galliani.