0
brbr

brbrGjermania eshte vendi europian ku eshte me e thjeshte per te gjetur nje pune dhe per te bere karrierem ndersa vendi me i mire per te shijuar vitet e pensionit eshte Spanjabrbr
brbrKeto jane rezultatet e nje sondazhi te realizuar nga Instituti Ipsos ku u morren ne pyetje me rreth 13 mije europiane dhe pjese e tij ishin 13 vende europianebrbr
brbrSipas rezultateve Gjermania eshte cilesuar si vendi ideal per te punuar ndersa Zvicra konsiderohet si vendi me i mire per te rritur femijetbrbr
brbrtvklanalbrbr