Ka nisur numerimi ne KZAZ-ne numer 25 ne Gjirokaster, pas nje problemi qe u zgjidh shpejt pas komunikimit me KQZ-ne.

Nderkohe ne Tepelene vetem nje kuti ka mbetur per t'u numeruar dhe PS eshte para.

Ne Sarande e Ksamil pothuajse ka perfunduar numerimi i votave dhe Partia Socialiste ndodhet ne krye.

Nuk ka gjasa per ndryshimin e raporteve te mandateve, ku deri tani eshte 3 me 2 ne favor te PS.