e Premte 19 Shtator 20141208 pmp classwp-caption-text Ermal Mruku dje ne gjykatebrbrIsh-punonjesi i Gardes se Republikes Ermal Mrruku i dyshuar nga prokuroria per shantazhe dhe gjoba ndaj disa biznesmeneve permes fotove dhe videove intime nuk e pranoi akuzen dje te Krimet e RendabrI akuzuari 28-vjecar u paraqit dje ne gjykate per verifikimin e mases se sigurise 8220arrest ne burg8221 dhene ne mungese ndaj tij Ne seancen e djeshme Mrruku eshte shprehur se ishte futur ne kurth nga persona qe kishin raporte me te dashuren e tij Ne mohim te akuzes ka qendruar para gjykates edhe e dyshuara si bashkepunetore e Mrrukut ish-punonjesja e policise se Burgut te Vaqarit Klodiana Driza Ne perfundim gjykata ka lene te pandryshuar masen e sigurise 8220arrest ne burg8221 ndaj tyre  brAKUZAbrTe arrestuarit Mrruku dhe Driza u paraqiten dje para gjyqtarit te gatshem ne Gjykaten per Krimet e Renda ne dy seanca te njepasnjeshme Per shkak te sekretit hetimor seancat u zhvilluan me dyer te mbyllura Burime brenda salles pohuan se perfaqesuesi i akuzes ka pohuar se ekzistojne prova te mjaftueshme qe faktojne dyshimin e arsyeshem qe te dyshuarit Mrruku dhe Driza kane konsumuar elementet e vepres penalep classwp-caption-text Klodiana Driza gjate arrestimitbrbrte 8220shtrengimit me ane te kanosjes per dhenien e pasurise8221 Per kete bashkangjitur provave shkresore prokuroria ka paraqitur ne seance si prove video dhe foto intime te sekuestruara qe provonin dyshimet e akuzes ndaj te arrestuarve Sipas prokurorise ish-punonjesja e Policise se Burgjeve joshte burra te martuar kryesisht biznesmene me te cilet tentonte te krijonte nje marredhenie intime Pasi realizonte disa takime ne bare ajo vazhdonte marredhenien duke i joshur ata Ne kete moment 8220ne skene8221 hynte i dyshuari Mrruku Referuar prokurorise ai prezantohej si i dashuri i gardianes Driza Per te shmangur dyshimet te 8220viktimat8221 Mrruku sillej dhunshem duke mos e kursyer ndonje goditje me shpulle ndaj gardianes Ne vijim sipas akuzes me pretendimin se do t8217u tregonte per tradhtine bashkeshorteve te tyre ai u vendoste gjoba biznesmeneve 8220Skema8221 ka funksionuar me se miri Sipas akuzes gjoba varionte nga 100 mije deri ne 500 mije leke te rinj ndersa ne nje rast ata kane perfituar dy apartamente 60 mije euro dhe nje makine nga nje biznesmen Po sipas akuzes ne disa raste Mrruku i ka kanosur edhe me arme biznesmenet brEPISODIbrNe nje nga episodet e dokumentuara nga prokuroria eshte shenuar ne qershor te vitit 2013 Shtetasi E H eshte njohur me te dyshuaren Klodiana Driza qe punonte si kameriere ne nje lokal Disa dite me vone ata gjendeshin ne te njejtin automjet duke udhetuar nga Tirana drejt Elbasanit kur jane perballur me Ermal Mrrukun Ai ka pretenduar se Driza ishte bashkeshortja e tij dhe per te 8220harruar8221 fyerjen qe i ishte bere i ka kerkuar para biznesmenit Sipas prokurorise shantazhi ndaj ketij biznesmeni ka vijuar derisa i kane marre dy apartamente dhe nje shume prej 60 mije eurosh                arba

br


tweet