Një goditje fantastike nga gjuajtja e lirë është shënuar në ligën e katër të Gjermanisë. Ndeshja mes Essen dhe Wattenscheid solli këtë gol të rrallë. 6 futbollistë të Essen ishin mbledhur rreth topit për të hutuar mbrojtje dhe portierin mysafir.


Në një skemë interesante, të gjithë u hutuan kur topi përfundoi në rrjetë. Benedikt Kope konkretizoi në mënyrë gjeniale këtë gol.