Google ka hedhur ne gjyq Departamentin e Brendshem me akuzen se ka publikuar nje ndalim te gares per furnizimin e sherbimeve e-mail qe favorizon Microsoft.

Lajmi eshte bere i ditur nga te perditshmet kryesore amerikane.

Sipas Google ndalimi i sherbimeve postare dhe bashkepunimit online eshte bere nga qeveria amerikane per te perjashtuar kete kompani duke kerkuar qe ky sherbim te ofrohej nga Business Productivity Online Suite e Microsoft.