berat 4

Ne qytetin e Beratit kane thyer bankomatin e nje banke. Ngjarja ka ndodhur në orët e para të mëngjesit në qendër të Beratit .


Sipas policisë, rreth orës 03:35, në lagjen Dëshmorët e Kombit në Berat, është vjedhur me thyerje bankomati i një banke private, ku mësohet se janë marrë një sasi e madhe lekësh.


Policia është duke u punuar për përcaktimin e shumës së grabitur si dhe identifikimin e kapjen e personave që kanë bërë vjedhjen.