Edhe në Graçanicë ka nisur procesi zgjedhor. Deri më tani nuk raportohet për ndonjë parregullsi. Ekipet tona raportojnë për një fluks më të madh të qytetarëve të Graçanicës që po i drejtohen pikave të votimit.


Në komunën e Graçanicës janë 10 qendra të votimit dhe 27 vendvotimeve ndërkaq, të drejtë vote kanë 19.220 qytetarë./Indeksonline/