0
brbr

brbrGreqia mund te paraqese nje pakete te re emergjente reformash ekonomike Paketa do te parashtrohet ne 3 takime qe pjesetaret e ekipit negociator do te zhvillojne me kredidhenesit ne tre metropole europianebrbr
brbrMinistri grek i Financave do te udhetoje drejt Parisit dhe Brukselit Ndersa Zvkryeministri dhe Zvministri i Jashtem grek do te vizitojne Banken Qendrore Europiane ne Frankfurtbrbr
brbrGreqise po i skadon afati per te marre kestin e fundit te kredise prej rreth 73 miliarde euro nga Bashkimi Europian dhe Fondi Monetar Nderkombetarbrbr
brbrPaketa e reformave e paraqitur pak muaj me pare sipas Athines eshte e paperballueshmebrbr
brbrTv Klanbrbr