0
brbr

brbrGrupi Parlamentar i Partise Socialiste ka vendosur qe te miratoje ne seance plenare te se enjtes raportin e Komisionit Hetimor per Nenkryetarin e Keshillit te Larte te Drejtesise Elvis efa dhe anetarin Lulzim Lelcajbrbr
brbrRaporti i propozon Kuvendit shkarkimin e efes dhe Lelcajt per shkelje kushtetuese dhe ligjore gjate veprimtarise se tyre ne kete institucionbrbr
brbrPo ashtu ne Grupin Parlamentar te drejtuar nga Gramoz Ruci socialistet kane diskutuar dhe per miratimin e kandidatures se Arjan Salatit si anetare te Bordit Drejtues te Autoritetit te Mbikeqyrjes Financiarebrbr
brbrVotimi per Salatin pritej 2 jave me pare por burime nga Partia Socialiste thone se mosperfshirja ne rendin e dites ne ate seance u be nga vete Kuvendi me qellim qe ajo kandidature te miratohet sebashku me gjithe anetaret e bordit dhe drejtuesit e rinj te Autoritetit te Mbikqyrjes Financiarebrbr
brbrTv KlanbrbrGrup Parlamentar KLD komision hetimor PS