NORVEGJI- Faqja zyrtare e Institutit Norvegjez te Nobelit eshte sulmuar sot nga hakeret.

Mediat kane raportuar se vizitoret on-line ne kete faqe kane rrezikuar te shkarkojne virusin Trojan ne kompjuterin e tyre.

Zyrtare te Institutit Nobel thane se problemet jane zgjidhur shpejt dhe se nuk ka me rrezik per vizitoret ne kete faqe.

e.n/rel/BalkanWeb