Presidenti i Afganistanit Hamid Karzai mbërriti për vizitë në kryeqytetin e Indisë, Nju Delhi, ku do të diskutojë për bashkëpunimin ekonomik mes dy vendeve.


Gjatë vizitës dy ditore, Karzai do të takohet me kryeministrin Manmohan Sing dhe zyrtarë te tjerë të lartë.


Pas Indisë, Karzai do të udhëtojë në Gjermani për të marrë pjesë në konferencën e sigurisë në Mynih.