TIRANË- Sot në Pallatin e Kongreseve është çelur panairi i Punës, një pikë që shërben si lidhje mes punëofruesve dhe punëkërkuesve. Në hapjen e panairit ishin të pranishëm dy ministra, Erjon Veliaj, ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, dhe ai i Ekonomisë, Arben Ahmetaj.

Në fjalën e tij, Veliaj u shpreh se të dhënat e numrit të punësuarve prej tetorit është rritur, në pothuajse 10 për qind më shumë se më parë, ndërsa theksoi se gjeneratori i punësimit në vend mbetet biznesi.
 
Si një hap suksesi, Veliaj e ka konsideruar hapjen e Zyrave të Punës në disa qytete të Shqipërsë.

 vijon