/ /


Komisioni Europian shpr-ehet se liria per tu mbledhur eshte nje e drejte demokratike. E pyetur nga Top Channel mbi demonstraten homazh te dites se djeshme te bere nga Partia Socialiste per tri viktimat e nje jave me pare Natasha Butler zedhenese e Komisionerit per Zgjerimin Stefan Fule tha Liria pertu shprehur dhe liria per tu mbledhur jane te drejta demokratike baze. Pra eshte e rendesishme qe ato te zhvillohen. Megjithate me duhet tju kujtoj dy qendrimet e BE-se javen e kaluar e do tjua perseris thirrjen tone per qetesi nga te dy palet. Bejme thirrje per pergjegjshmeri. shte e rendesishme mosperseritja e dhunes dhe vendosja e shtetit ligjor ne Shqiperi. shte e rendesishme qe te evitohet cdo lloj provokimi qofte ne gjuhen e perdorur apo ne veprime. Sipas saj qeveria dhe opozita duhet te bashkepunojne per hetimin e ngjarjeve te 21 janarit.