brbrMes dhimbjes dhe loteve familjare miq dhe kolege i kane bere nderimet e fundit efektivit te Nderhyrjes se Shpejte Ardian Kodra qe humbi jeten gjate nje operacioni nje dite me pare ne fshatin Torovice te Lezhes Homazhet jane zhvilluar pasditen e kesaj te shtune ne Drejtorine e Policise se Shkodres Pervec perfaqesueseve te pushtetit vendor kane marre pjese krere te policise se shtetit dhe deputete te Parlamentit Ardian Kodra eshte shpallur Deshmor i Atdheut dhe do te prehet ne Varrezat e Deshmoreve te Shkodresbrbrbr