Pas vrasjes së komandant Shqiponjës në Kumanovë, ka reaguar Xhezair Shaqiri-Komandant Hoxha, i cili thotë se kjo vrasje ka ndodhur vetëm që politikanët e BDI-së të ruajnë postet e tyre, raporton "lajmpress".

Hoxha ka ngushëlluar familjen e Komandant Shqiponjës dhe ka porositur të gjithë bashkëluftëtarët e tij që mos të bien pre e ngatërresave të BDI-së.

Postimi i Xhezair Shaqirit-Komandant Hoxhës:

Hajr Inshalla, Kur Hiena është në rrezik për jetën e saj, sakrifikon edhe familjen e vet. BDI do të turpërojë me lajme të rënda gjithë shqiptarinë në këto momente kur po e shohin se po fundoset karriera e tyre, për t'i mbajtur postet e tyre. Më shkiije se shkijët, bëjnë përçarje. Rastin e degës së Kumanovës e pati marrë vetë përsipër Ali KJAMETI dh