brbrKur ende nuk eshte mbushur nje vit nga betimi i qeverise vjen ndryshimi i pare ne kabinetin e drejtuar nga kryeministri Edi Rama Ministri per Marredheniet me Parlamentin Ilirjan Celibashi ka vendosur te largohet nga qeveria dhe ne vend te tij shefi i ekzekutivit ka zgjedhur deputeten Ermonela Felaj Nderkaq Kryeministri Rama garantoi se nuk do te kete ndryshime te tjera ne qeveri duke vleresuar punen e ministrave te kabinetit qe ai drejton Por pavaresisht shpalljes publike te levizjes ne qeveri Ermonela Felaj nuk mund te ulet ne karrigen e ministrit deri ne shtator atehere kur mblidhet Parlamenti pasi Kushtetuta percakton se ministri dekretohet nga presidenti votohet ne parlament kthehet ne presidence per te bere betimin e vetem me pas fillon pune ne shtator pritet qe edhe Ermonela Felaj te dorezoje mandatin e deputetes ashtu sic ka ndodhur edhe me ministrat e tjere dhe ne parlament do te hyje tashme Anila Agalliu e cila renditej e 8 ne listen e kandidateve te PS per deputetet ne qarkun e beratitbrbr
br