Modelja e njohur britanike, Imogen Thomas, ka përfituar nga temperaturat e larta, për të dhënë një shfaqje të vërtetë në një prej parqeve të Londrës. Ajo është zhveshur vetëm me të brendshme, duke marrë rreze dielli, ndërsa nuk kanë munguar ushqimet dhe shampanja.imogen


imogen


Bubbles: Imogen Thomas cracked open a bottle of Dom Perignon during her lavish relaxing afternoonBubbles: Imogen Thomas cracked open a bottle of Dom Perignon during her lavish relaxing afternoon


Anyone looking? The reality TV star put on quite the display as she flaunted her curves in the park


Making a show of it: Imogen continued to flick her hair as she made the most of her afternoon off