Imogen Thomas, e bërë e njohur sidomos pas lidhjes me Rajan Gigs, ka një motiv të fortë për tu shqetësuar: gjatë festave të fundvitit ka shtuar në peshë. Edhe pse kjo gjë pothuajse nuk dallohet fare, Imogen ka thënë se do të rikthehet sa më shpejt dietës dhe palestrës. Ndërkohë, për të treguar se ka shtuar në peshë, ajo ka postuar disa foto me të brendshme në Twitter.   Nga fotot, duket se ajo mund të ketë shtuar vetëm disa gram. Por, për të ky është një motiv i mirë për të publikuar disa foto dhe për të qenë gjithmonë në qendër të vëmëndjes.