Kreu i Partisë Socialiste ka komentuar në Twitter intervistat e dhëna së fundi nga kreu i qeverisë, Sali Berisha dhe atë të dhënë mbrëmë nga Prokurorja e Përgjithshme, Ina Rama.


Dy ditë dy intervista dy pamje: Ina Rama qetësi, profesionalizëm, fakte. Saliu çorodi, genjeshtra, kërcënime , turperues për Shqipërinë!- shkruan Rama në Twitter.


Berisha dhe kryeprokurorja Ina Rama kanë qenë në qendër të opinionit publik lidhur me deklarimet e tyre për ngjarjet e 21 janarit.


Kryeministri Berisha deklaroi pak ditë më parë se këto ngjarje do të hetoheshin kur të emërohet një Prokuror i ri.  Kryeprokurorja, i komentoi deklaratat e Berishës si presion ndaj saj.