I ashtuquajturi ‘grupi pr mendim ndryshe’, do t'i krkoj Partis Socialiste ne Asamblene Kombetare futjen n Parlament, por jo pr shkak t prmbytjeve n Shkodr.
“PS e ka pranuar nepermjet te gjithe komisionereve te saj por edhe ne Kolegjin Zgjedhor, nga pikepamja legale rezultatin zgjedhor. Ky rezultat eshte certifikuar edhe nga nderkombetaret dhe e gjitha kjo na shtyn te kerkojme nje rivleresim edhe pas gjashte muajve deshtime ne te gjithe elementet e veprimit te PS-se, per t’u bere pjese perfundimisht e demokracise parlamentare”, u shpreh Islami.Nderkohe ne emisionin e mbremshem “Top Story” ne Top Channel, deputeti socialist i qarkut t Shkodrs, Ilir Beqja, deklaroi se n nj seanc t vecant parlamentare pr Shkodrn, deputett socialist do t futen n Parlament.“E kemi deklaruar edhe ne fund te dhjetorit, se per ceshtje te sigurise kombetare ne jemi gati te futemi ne parlament. Ne nje seance te jashtezakonshme per situaten ne Shkoder, ne do te jemi prezente”, u shpreh Beqja.