style=positionrelativez-index2>

Ndersa bota perendimore po kremton vrasjen e Bin Laden shume duket se e kane harruar se kjo eshte hera e disate qe ai deklarohet i vdekur.


1. Per sherbimet inteligjente franceze ne Korrik te 2001 ai gjendej ne fund te jetes ne nje spital te Dubait American Hospital per shkak te nje semundje te veshkave.


2. Per sherbimet sekrete pakistaneze ne vigjilje te shtatorit 2001 ai ndodhej ne nje siptal tjeter kesaj radhe pakistanez per nje kure dialize.


3. Ne Tetor te po ketij  viti nje Bin Laden i dobet dhe i semure ishte zhfaqur ne nje videomesazh.


4. Pas dy muajsh ai shfaqet ne nje tjeter videomesazh kesaj radhe ne pamundesi per te levizur krahun e majte.


5. Ne 26 Dhjetor te vitit 2001 sipas kanalit Fox News Bin Laden ishte varrosur ne nje varr pa emer.


6. Ne Korrik te 2002 sipas nje ish-funksionari te FBI  Dale Watson Bin Laden nuk ishte me mes njerezve.


7. Ne Tetor te po atij viti presidenti i Afganistanit Kharzai do te deklaronte se Bin Laden ka shume te ngjare qe te kete vdekur.


8. Ne Nentor te 2005 senatori Harry Reid kishte deklaruar se kishte mesuar qe Bin Laden kishte vdekur si pasoje e termetit qe kishte rene ne Pakistan.


9. Ne Shtator te 2006 sherbimet sekrete franceze deklaronin se Bin Ladden ishte vrare ne Pakistan.


10. Ne 2 Nentor te 2007 ish kryeministrja e Pakistanit Benazir Bhutto deklaroi se Omar Sheikh kishte mundur te vriste Bin Laden.


11. Ne Maj 2009 presidenti pakistanez Zardari kishte deklaruar se per shkak te mungeses se informacioneve ai besonte se Bin Laden kishte vdekur.


12. Ne 1maj 2011 presidenti amerikan Obama deklaron se Bin Laden eshte vrare nga marinsat amerikane dhe se trupi i tij ishte hedhur ne det.