Përbërja e kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës është afër finalizimit.

Sipas emrave që ka siguruar Indeksonline, nga burime brenda PDK-së, deri tash është vendosur për 27 emra kurse edhe për katër emra pritet të vendoset deri të hënën


Për këtë listë, pritet të votohet të hënën, më 11 shkurt. Disa prej anëtarëve të përbërjes së re të kryesisë janë të ri në këtë strkturë. Sekretar i ri pritet të jetë Kadri Veseli. Nënkryetar i parë Hajredin Kuçi , kurse nënkryetare e dytë Vlora Çitaku, nënkryetar i tretë dhe i katërt janë propozuar Arsim Bajrami dhe Enver Hoxhaj.


Ndëkaq, Fatmir Limaj që ka qenë nënkryetar i parë, tashmë në paraburgim nuk është vetëm anëtar i kryesisë. Njëjtë edhe sekretari i deritashëm, Jakup Krasniqi.Në përbërjen e kryesisë së re, pritet të jenë vetëm katër gra, nga 27 emra sa janë propozuar gjithsejt: Flora Brovina, Safete Hadërgjonaj, Vlora Çitaku dhe Laura Zherka.


Postet:

Hashim Thaçi- kryetar

Kadri Vesli - sekretar

Hajredin Kuçi - nënkryetar i parë

Vlora Çitaku - nënkryetare e dytë

Arsim Bajrami – nënkryetar i tretë

Enver Hoxhaj – nënkryetar i katërt
Lista e të gjithë anëtarëve:

Hashim Thaçi

Kadri Veseli

Jakup Krasniqi

Fatmir Limaj

Xhavit Haliti

Hajredin Kuqi

Enver Hoxhaj

Zenun Pajaziti - I ri

Fehmi Mujata

Ramë Buja

Hilmi Reçica- I ri

Arsim Bajrami

Latif Gashi - I ri

Vlora Çitaku

Flora Brovina

Agim Çeku - I ri

Nait Hasani

Laura Zherka - E re

Safete Hadërgjonaj - E re

Adem Grabovci

Basri Musmurati

Rrustem Mustafa

Bajrush Xhemajli

Memli Krasniqi

Bajram Rexhepi

Gani Koci

Rexhep Hoti

Azem Syla