Emrat e studenteve që ishin nisur për ekspeditë për në Sarandë: Adisa Çela, Aida Gjika, Alba Deda, Anisa Rusi, Anisa Hysa, Antoneta Saçe, Arta Ballabani, Aurora Molla, Desian Dani, Desiana Xheneti, Blerina Çereni, Denisa Guzi, Desilda Bytyçi, Doriana Kumria, Dorina Stafa, Elidoda Gjinaj, Elsa Daka, Elsa Shtylla, Eralda Bajrami, Eranda Baloshi, Eranda Bardho, Erjola Xhoi, Klejda Kela, Mirsie Biba, Oneda Kushi, Denisa Paja, Erdita Ortingari, Eriselda Gubere, Eriselda Çoku, Erjana Gështenja, Ermira Mana, Fabjola Shehi, Florie Peçi, Gerta Hasmeta, Griselda Zeneli, Griselda Bilani, Isjana Karifi, Isma Klosi, Johana Debinja, Juliana Kuqi, Juliana Tola, Kaltra Kollozhani, Laureta Cani, Lindita Kabashi, Lirie Hasa, Oliverta Dhëmbi, Olsiana Beqiri, Tisiana Hysa, Anisa Çobaj, Enkelejda Berberi, Adjola Musaku, Hanife Xhepexhiu, Anila Suli, Shegushe Haka, Oltiana Yzo.


Ndërkohë një vajzë e mbijetuar ka dëshmuar se një nga arsyet pse mund të ketë ndodhur aksidenti ka qenë shpejtësia e shoferit. Madje ajo është shprehur se shoferit i është thënë që të mos shpejtojë. Por kjo mbetet ende një dëshmi e pakonfirmuar.


Mësohet se autobusi është me targa të Elbasanit (El 2274 B) dhe drejtohej nga shoferi 55-vjeçar, Pëllumb Çela. Dyshohet dhe se ky i fundit ka humbur jetën.