Transmetuar me 06032016 - 2209
E dini qe nuk duket te perdorni asnjehere kunja pambuku per te pastruar veshet ne brendesi Mjeket vazhdojne te theksojne se kjo teknike e pastrimit te vesheve eshte shume e rrezikshme dhe mund te coje ne demtime shume serioze te daulles se veshit Por pse eshte kaq i keq pastrimi me kunja pambukubr
br
Sepse nese ju tentoni te pastroni veshet tuaj nga dylli qe krijohet ju njekohesisht nje pjese e shtyni edhe me ne brendesi drejt daulles se veshit duke e demtuar ate e duke cuar deri ne humbje te degjimitbr
br
Sipas Oxford University veshet kane nje proces vetepastrimi dhe nuk eshte e nevojshme qe ta bejme ne Ne mund ti pastrojme veshet vetem ne siperfaqe me nje pecete te paster pambuku fgnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix