Presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga ka udhëtuar për një vizitë disa-ditëshe në Kroaci e ftuar nga presidenti kroat Ivo Josipoviq.

Ajo përveç me Josipoviqin do të bisedojë edhe me kryetarin e parlamentit kroat Boris Shprem dhe kryeministrin Zoran Milanoviqin.

Bashkë me Jahjagën, në Kroaci kanë udhëtuar edhe ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi, Ministrja e Integrimeve Evropiane, Vlora Çitaku, dhe ministri i Zhvillimit Ekonomik, Besim Beqaj, konfirmon kabineti i presidentes.