Jetesa jone po behet gjithnje edhe me e lehte fale zhvillimit te teknologjise Kjo e fundit ofron mundesi per te kryer me shpejtesi shume nga punet tona te perditshme E tille eshte edhe nisma qe pritet te konkretizohet per faturat e energjise elektrike ato do te mund te paguhen edhe nepermjet telefonit Kjo por edhe disa risi te tjera do te behen publike ne ditet ne vijim si pjese e javes se inovacionit nga ministrja e Shtetit Milena Harito
Java e inovacionit qe nisi kete te shtune e do te vijoje deri me 16 maj eshte nje iniciative qe ka si qellim zhvillimin e disa aktiviteteve per informimin e publikut dhe grupeve te interesit lidhur mbi zhvillimet programet dhe te rejat e fundit ne fushen e teknologjise ne vend Java e inovacionit zhvillohet per here te pare ne Shqiperi dhe pritet te kthehet ne nje tradite ne vitet ne vijim me qellim promovimin e cdo risi qe i sherben permiresimit te jetesesbr