Rokerët më të famshëm të trojeve shqiptare të periudhës së fundit, Jericho, vazhdimisht na kanë sjellë këngë të mira dhe kuptimplota.
E, pas “Amanetit të Clownit” e “Nëntor i Ftohtë”, gegë-rock bendi Jericho kanë sjellë për publikun edhe një super-këngë të titulluar “Albanian Rhapsody”, e cila flet për “heronjtë” dhe “emancipimin e mendjes”.

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};