Tiranë, 24 qershor, NOA Puna e Parlamentit
shqiptar në proceset integruese të vendit dhe reforma zgjedhore ishin në qendër
të takimit mes Kryetares së Kuvendit, Jozefina Topalli dhe Kryetarit të Grupit
të PPE-ve në Parlamentin Evropian, Joseph Daul.Kryetarja e Kuvendit i shprehu mirënjohjen eurodeputetit
Joseph Daul, për kontributin personal dhe të grupit të PPE-ve si dhe eurodeputetëve
të tjerë në mbështetjen e vazhdueshme që i kanë dhënë Shqipërisë, pohimi më
i fundit i të cilës, sipas kreyeparlamentares Topalli, ishte vendimi historik për
heqjen e vizave.

Ne kemi mbështetur dhe mbështesim çdo
deklaratë të Parlamentit Evropian për Shqipërinë, ndaj vendimi për heqjen e
vizave është një vendim historik i shumëpritur, tha kryetarja e Kuvendit.Kryetarja e Kuvendit e njohu kreun e grupit të
PPE-ve, në PE, Daul, me veprimtarinë e kohëve të fundit në parlament, ku janë
kaluar mbi 180 ligje e reforma bazë të kuadrit ligjor integrues.Zonja Topalli e falënderoi eurodeputetin, Daul
për mbështetjen dhe bashkëpunimin e tij në zgjidhjen e bojkotit të opozitës.Më vjen mirë që falë bashkëpunimit me ju dhe me Paramentin Evropian,
edhe opozita ndërpreu bojkotin dhe është tashmë pjesë e parlamentit. Shpresoj
që grupi parlamentar socialist të kontribuojë në të mirë të vendit dhe
integrimit europian të tij, nënvizoi Topalli.Sipas kryeparlamentares Topalli, mazhoranca ka
ofruar hapësirën maksimale për reformat, veçanërisht atë elektorale, duke i
dhënë opozitës mundësinë të propozojë amendamentet për kodin elektoral, për të
cilët mazoranca është e gatshme ti aprovojë.Në këtë kontekst, ajo theksoi se Shpresoj që
opozita të mos bëhet bllokuese por kontribuese edhe në ligjet që kërkojnë
shumicë të cilësuar, në respekt të shtetit ligjor.Kreu i grupit të PPE-ve, Jozeph Daul edhe në
takimin me kryeparlamentaren Topalli ka vendimin e mazhoranacës për ti dhënë
një hapësirë të tillë opozitës për këto reforma kaq të rëndësishme.Opozita duhet të marrë përgjegjësitë dhe të
kontribuojë në proceset politike dhe legjislative që nevojiten. Shqipëria është
një shtet ligjor dhe të gjitha forcat politike pa përjashtim duhet të punojnë
çdo ditë për të garantuar të drejtat dhe liritë e shqiptarëve", tha Jozeph
Daul.mit/NOA

var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETE = "Are you sure you want to delete this comment?"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETEALL = "Are you sure you want to delete all comments?"; var _JOOMLACOMMENT_WRITECOMMENT = "Shkruaj nje koment"; var _JOOMLACOMMENT_SENDFORM = "Posto"; var _JOOMLACOMMENT_EDITCOMMENT = "Edit comment"; var _JOOMLACOMMENT_EDIT = "Edit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE = "Ju lutemi shkruani ne hapesiren e komentit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA = "Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA_FAILED = "Kodi anti-spam u shkrua gabim. Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_EMAIL = "To be notified, please enter your email"; var _JOOMLACOMMENT_ANONYMOUS = "Anonymous"; var _JOOMLACOMMENT_BEFORE_APPROVAL = "Your comment has been queued for moderation by site administrators and will be published after approval."; var _JOOMLACOMMENT_REQUEST_ERROR = "Request failed"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_NEEDREFRESH = "";jQuery.noConflict();

Komente
Shto komentin tendjQuery(document).ready(function(){
jQuery("a.JOSCJQstretchertoogleFORM").click( function(){
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideToggle(500);
return false;
} );
});


Shkruaj nje koment
Emri:


Email: (jo i detyruar)
Titulli:

Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh


function JOSC_afterAjaxResponse(action) {
switch(action) {
case 'show':
case 'response_reply':
case 'response_edit':
case 'response_quote':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideDown();
return 0;
break;

case 'hide':
case 'response_editpost':
case 'response_posted':
case 'response_approval':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideUp("fast");
return 0;
break;
default:
return 0;
}
}
if (window.document.URL.indexOf("#CommentForm")