/* */

Kastrioti kerkon sherbimet e sulmuesit Pero Pejic. Kroati me pare ka luajtur ne kampionatin shqiptar me Dinamon dhe Tiranen. Pejic prishi se fundi kontraten me klubin arab Al-Faisaly.