Komuniteti Musliman perfshihet serisht nga konfliktet. Imamet e xhamive shprehen se zgjedhjet po behen ne kudnershtim me statusin dhe vetem me nje kandidature, Selim Muçen.Nderkohe Komuniteti Musliman sqaron se mbledhja per te caktuar rregulloren e zgjedhjeve dhe kandidaturat zhvillohet sot pasdite.